Fokus på bryn & fransar

22 februari 2018

Utdrag från artikel i Hairmagazine

När salong Grodan & co bjöd in sina kunder till browstylingevent fick de tacka nej till nästan 200 intresserade eftersom efterfrågan var så stor. På eventet njöt gästerna av både champagne och bryn- och fransbehandlingar.

Cecilia Nyberg från Grodan & co berättade att det passar perfekt att erbjuda bryn- och fransbehandlingar i samband med att kunden sitter i stolen för att få fixat håret, speciellt vid färgning där det är mycket väntetid - då kan kunden få en frans eller brynbehandling under tiden de väntar.

Tina Zetterlund från Refectocil var även på plats på eventet, där hon bland annat berättade om brynets historia. Alla frisörerna i salongen har fått en gedigen utbildning från Tina så de är 100% bekväma i behandlingarna, de är certifierade i BrowStyling by RefectoCil och kan kalla sig brynexperter. - När man gör en BrownStyling är det viktigt att lägga tid på konsultationen, man kan anpassa behandlingsmetod efter varje kund och tänka på både form och färg. Browstyling hjälper verkligen till att skapa en helhet för varje kund som gör en frisyr, säger Cecilia.

Läs hela artikeln här >

Text: Patricia Egardsson, Foto: Tina Zetterlund